Yhteystiedot

Aarno Järvinen
JOKELA
ajarvine(at)sci.fi
040-706 7800

Uutiset

23.12.2018Aarno jatkaa Jokelan Eläkkeensaajien puheenjohtajanaLue lisää »22.12.2018Aarno Järvinen uuden Hyte-lautakunnan puheenjohtajaksiLue lisää »22.10.2017Aarno Kiljavan Sairaala Oy:n hallitukseenLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

PYSYKÄÄ TERVEENÄ KORONAVUONNA 2020!    

TALVI TULIKIN TÄNÄ VUONNA VASTA PÄÄSIÄISEN JÄLKEEN, KUN LUNTA ON TULLUT ENEMMÄN KUIN KOKO AIEMPANA TALVENA YHTEENSÄ. TOSIN SE ON SULANUT NOPEASTI POIS.

MUTTA ODOTETAAN KEVÄTTÄ, SANOO LUMIUKKO. 

Lumiukko_2.jpg 

VALTUUSTOKAUDEN VIIMEINEN VUOSI ALKAA KESÄKUUN ALUSSA, MUTTA ODOTTAMATTA HYVIN POIKKEUKSELLISISSA MERKEISSÄ KORONA-VIRUKSEN MYÖTÄ.  KEUSOTE TULI MEILLE TUUSULAAN MYÖS PALVELUIDEN TUOTTAJAKSI REILU VUOSI SITTEN JA JOUTUI LÄHES HETI TULIKOKEESEEN, VAIKKA VARSINAISTENKIN TEHTÄVIEN SISÄÄNAJO ON PAHASTI KESKEN. KOHTA TAITAA KUITENKIN OLLA AIKA ARVIOIDA KEUSOTEN TÄHÄNASTISIA SAAVUTUKSIA, EIKÄ KEVÄTTODISTUS TAIDA KOVIN HÄÄPPÖINEN OLLA. MUTTA VALTAKUNNAN SOTE ON EDELLEEN TÄYSIN LEVÄLLÄÄN JA NÄYTTÄÄ, ETTÄ UUDENMAAN ERILLISRATKAISUKIN ON JÄÄNYT KORONAN JALKOIHIN.

TUUSULA ON SUOMEN KOLMAS PORMESTARIKUNTA. EHDIMME VIIKOLLA HELSINGIN EDELLE. NYT UUSIA PORMESTARIKUNTIA ON TULLUT LISÄÄ JA VARMASTI SEURAAVIEN KUNTAVAALIEN JÄLKEEN TULEE TAAS LISÄÄ. MEILLÄ KERÄTÄÄN NYT ODOTTAMATTA KOKEMUKSIA PORMESTARIJÄRJESTELMÄN TOIMIVUUDESTA POIKKEUSOLOISSA. VIELÄ EI OLE SIITÄKÄÄN SYYTÄ LAUSUA MITÄÄN LOPULLISTA. SE ON SELVÄÄ, ETTÄ KUNTIEN TALOUS, NIIN  TUUSULANKIN, OTTAA NYT ISON  KOLHUN, EIKÄ VALTIO TULE SITÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA TÄYSIMÄÄRÄISESTI KOMPENSOIMAAN. EDESSÄ ON VERONKOROTUSTEN SYKSY.

KERRON SIVUILLANI TUUSULAN KUNNALLISPOLITIIKASTA, JOKELAN KUULUMISISTA JA JOSKUS VÄHÄN MUUSTAKIN.

SEURAA NÄITÄ JÄNNITTÄVIÄ TILANTEITA BLOGISSANI!

Kuva: "Täälläkö se pormestari luuraa?" kysyin näillä kotisivuillani ennen kuntavaaleja. Se arvoitus selvisi, kun uusi valtuusto kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa ja valitsi Tuusulan ensimmäiseksi pormestariksi Arto Lindbergin.

Kissa_linnunpontolla

     

           

 

 

Laskuvarjolippu

 

Tämä ja allaolevat kuvat Ilmavoimat 100 v lentonäytöksestä Tikkakoskella 17.6.2018


 Midnight_Hawks_    

                   

Gountler

                                       

DSC_0100.JPG


Uutiset

Aarno jatkaa Jokelan Eläkkeensaajien puheenjohtajana (23.12.2018)
Jokelan Eläkkeensaajien syyskokous pidettiin 20.11.2018. Kokouksessa käsiteltiin normaalit syyskokousasiat eli valinnat, toimintasuunnitelma ja talousarvio.  Minut..

22.12.2018  Aarno Järvinen uuden Hyte-lautakunnan puheenjohtajaksi
22.10.2017  Aarno Kiljavan Sairaala Oy:n hallitukseen
19.10.2017  Aarno Keudan Yhtymävaltuuston puheenjohtajaksi