Yhteystiedot

Aarno Järvinen
JOKELA
ajarvine(at)sci.fi
040-706 7800

Uutiset

23.12.2018Aarno jatkaa Jokelan Eläkkeensaajien puheenjohtajanaLue lisää »22.12.2018Aarno Järvinen uuden Hyte-lautakunnan puheenjohtajaksiLue lisää »22.10.2017Aarno Kiljavan Sairaala Oy:n hallitukseenLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Järvinen harrastaa

Tällä otsikon alla tarkoitukseni on kertoa silloin tällöin harrastuksistani, lähinnä postimerkkeilystä, radioamatööritoiminnasta, kalastuksesta ja puutarhanhoidosta. En lupaa kovin usein uutta sisältöä, sillä harrastukseni ei ole kertoa harrastamisesta, mutta mieleen tullessa merkitsen ylös tapahtumia ja vinkkejä.fillarikuva

Alasivustoja tässä otsikossa on siis neljä:

  Kalastuskuulumisia

  Kasvua puutarhassa

  Radioalloilla

  Postimerkkeilyä

Toki tulee puuhastelua monen muunkin asian parissa. Liikkumista eri muodoissa, hiihtämistä, pyöräilyä, kävelyä ja kuntosalia, olen yrittänyt harrastaa säännöllisesti ainakin muutaman kerran viikossa, mutta en laske niitä varsinaisesti harrastuksiksi vaan enemmänkin terveyden ylläpitämiseksi. Pidän myös lukemisesta ja äänikirjojen kuuntelusta. Elokuvat olivat nuoruudessa jopa harrastus, mutta nyt jäänyt vähemmälle. Teatteria, taidenäyttelyitä ja konserttejakin pitäisi "kuluttaa" enemmän ja toivottavasta näin tulen tulevaisuudessa tekemäänkin, mutta en niitäkään tohdi harrastuksiksi kutsua. Näitä en ole siis ottanut omiksi osioikseen kotisivuilleni ja tulen kommentoimaan näitä asioita blogissani, kun jotain "inspiraatiota" herättävää sattuu.

(Päivitetty 28.5.2017)